Победител на 19 март ще е зодия Стрелец.Ето и хороскопа от

...
Победител на 19 март ще е зодия Стрелец.Ето и хороскопа от
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 март вторник, зодията

Победител на 19 март ще е зодия Стрелец.

Ето и хороскопа от

Овен

Ден, в който Вашите заслуги и достолепия ще бъдат приети дори от хора, които по-рано даже и не са Ви забелязвали. Ще съумеете да се справите и с най-сложните задания, а и да намерите отговор на най-заплетените въпроси. Само че не се заблуждавайте, че денят е абсолютно сполучлив! През втората му половина ще се наложи да издържите изпит за самообладание, а то напълно не може да се каже, че е Ваша присъща линия. Вечерта обезателно намерете опция да разпуснете. Хубаво е, в случай че околните Ви дадат опция малко да покапризничите, като изпълнят някои Ваши стремежи. Да се почувствате като обичано дете - това е доста значимо за Вас в края на деня.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...
 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек доста бурно ще се радва на всяка Ваша демонстрация на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече наслада, и да обръщате взор към него толкоз постоянно, колкото въобще е допустимо.
 

Рак

След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само би трябвало да се заемете с нещо забавно, и да позабравите за своите безредици. Както постоянно, за Вас не съставлява компликация, да си намерите подобаваща компания. Може да се наложи да отделите време за родственици, които се оплакват, че от дълго време не са Ви виждали. Но това е допустима цена, защото и сами знаете, какъв брой доста Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.
 

Лъв

Този ден е спорен. От една страна ще бъдете в чудесно въодушевление и ще гледате с оптимизъм, а въпреки това ще предпочетете да не мислите за проблемите на сегашното, а тези проблеми освен съществуват, само че и чакат позволение. Разкажете на околните си какво Ви безпокои и вероятно ще получите освен поддръжка, само че и действителна помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в сложна обстановка. Опитите непременно да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.
 

Дева

За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ в противен случай ”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?...
 

Везни

Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.
 

Скорпион

Не може да се каже, че Ви чака един сполучлив и спокоен ден. Неочаквано ще разберете, че неотдавнашните Ви съдружници се канят повече да не Ви поддържат, и дори нямат предпочитание да изпълнят личните си обещания. В скоро време ще се появят нови помощници, само че за в този момент ще се наложи да се оправяте с компликациите независимо. Негатовното отношение на управлението към Вашите проекти и хрумвания, също Ви кара да се вълнувате. Ще Ви зарадват известия от надалеч, а е допустимо и непланувано пътешестване, което ще се окаже доста прелестно. Не губете убеденост в себе си - точно с помощта на нея, ще можете да се справите с неподходящите трендове.
 

Стрелец

Ще ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме, стига да не сте се претрупали през миналите дни. Всички ексцентрични и странни неща ще ви притеглят като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.
 

Козирог

Днес Вашият обичан човек ще бъде в неразбиране, за какво по този начин необичайно, несъответстващо и нетривиално се държите. Вероятно ще стартира да се пробва да си ги обяснява на фона на своите нормални дейности, само че надали ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.
 

Водолей

Постарайте се да се задържите на позициите, които сте съумели да завоювате в навечерието на този ден: има заплаха в противоположен случай да загубите напълно неотдавнашни свои придобивки. Не се отпускайте и не се надявайте на удобно стичане на събитията, както и на това, че ще Ви върви във всичко, което се отнася до професионалната Ви реализация, сами ще бъдете пръста на ориста. Потърсете за съвет и помощ по-възрастни свои близкаи: няма да Ви бъде ненужно. Вероятно е прелестно пътешестване в хубава компания, само че през втората половина на деня.
 

Риби

Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР